کلینیک بیمارهای نشیمنگاه

مرکز درمانی بیمارهای کلورکتال سامان

کلینیک بیمارهای نشیمنگاه

مرکز درمانی بیمارهای کلورکتال سامان

کلینیک بیمارهای نشیمنگاه

مسعود روحی هستم و در زمینه درمان بیماریهای گوارشی و نشیمنگاهی فعالیت می کنم. برای اطلاع رسانی بیشتر در باره این بیمارها و فراهم کردن دسترسی بهتر بیماران به پزشکان متخصص و زبده، سایت کلینیک سامان ایجاد شده است. شما می توانید با مراجعه به سایت و شماره گیری تلفن های سایت با پزشکان متحصص این بیماریها در تماس باشید و مشکلات خودتان را با آنها در میان بگذارید.
مرکز درمانی بیمارهای کلورکتال سامان آماده است تا بیماری شما را در کمترین زمان و به صورت ریشه ای درمان نماید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کلینیک سامان تماس بگیرید.

  • ۰
  • ۰

همه کسانی که درد مقعدی را جس می کنند یا خونی در مدفوع خودشان مشاهده می کنند این سوال را می پرسند که از کجا بفهمیم که بواسیر داریم؟

بواسیر بیماری است که دارای علائم زیادی است و تشخیص آن برای خود بیمار بدون مراجعه به پزشک آسان تر است. البته باید دقت کنید که علائم بیماری با توجه به نوع آن، از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. احتمال داشتن بیماری دیگر با این علائم نیز وجود دارد.

با این حال دست به کار شدن فوری بعد از دیدن هر یک از نشانه های زیر به فرآیند درمان بواسیر در مرحله های ابتدایی پدید آمدن آن و جلوگیری از ظاهر شدن عارضه های بعدی کمک زیادی می کند. شما با توجه به این علائم ظاهری می توانید بفهمید که بواسیر دارید یا نه.

راه های فهمیدن اینکه بواسیر داریم؟

  1. مشاهده‌ خون در مدفوع در هنگام دفع: احتمالا برای شما نیز پیش آمده که با مشاهده قطرات خون در دستشویی در موقع دفع مدفوع یا بعد از آن بدون خبرداشتن از ناحیه خونریزی نگران شده باشید. مشاهده خون در مدفوع با رنگ قرمز روشن در منطقه مقعد به ویژه در موقع دفع مدفوع از آشکارترین نشانه های مبتلا شدن به بواسیر است که ابتدا در مقدار اندک کم و قطره‌ ای و در مرحله های در مقدار زیادتر ظاهر می شود. در نوع بواسیر داخلی مقدار خونریزی می‌ تواند به قدری زیاد شود که شخص را در معرض کم‌ خونی قرار ‌دهد. در برخی اوقات پزشک ها بعد از فهمیدن دلیل کم‌ خونی شدید بیمار، بواسیر مخفی در او را پیدا می‌ کنند. گفتنی است که خونریزی مقعدی همواره علامت بیماری بواسیر نیست و برای جداسازی و تشخیص درست آن از بقیه بیماری‌ های گوارشی باید تست های دقیق تری انجام شود.
  2. بیرون‌ زدگی گوشتی منطقه مقعد: احتمال دارد جمع شدگی خون و التهاب رگهای سیاهرگی منطقه مقعد باعث بیرون زدن بافت دریچه‌ ای آن شود. ظاهر بد و ناخوشایندی که در نتیجه‌ بیرون آمدن بافت درون مقعدی بر روی سوراخ انتهایی دستگاه گوارش پدید می آید سبب خجالت فرد از بیان بیماری خود با اعضای خانواده یا پزشک می شود. خجالت و ترس از سوء‌ ظن رابطه های جنسی نامتعارف از بزرگترین علت های کم توجهی به این بیماری است.
  3. درد مقعدی: با زیاد شدن بواسیر درد تیرکشنده‌ ای در منطقه مقعدی به ویژه در موقع نشستن‌ های طولانی مدت ایجاد می شود که برخی اوقات مقدار درد، بیمار را بیش از حد اذیت می کند. غالبا در بواسیر داخلی به خاطر کم بودن گیرنده‌ های پیام‌ آور درد در منطقه درون روده‌ ای، درد زیادی احساس نمی‌ شود. درد بیشتر در بواسیر خارجی خود را نشان می دهد.
  4. خارش منطقه مقعد: خارش مقعدی یک علامت کمتر رایج در بواسیر است که بیشتر در بواسیر خارجی ظاهر می شود. تورم پوست براثر ترشحات مخاطی اطراف بیرونی مقعد باعث خارش و تحریک فرد می‌ شود. دقت کنید که خارش مقعدی بیشتر در بیماری‌ های انگلی روده خود را نشان می دهد و اگر در بواسیر نیز دیده شود باید تست های انگلی هم برای تشخیص جداسازی انجام شود.
  5. بیرون آمدن ترشحات لزج بعد از دفع: در صورتی که به شستن منطقه مقعد خود بعد از دفع مدفوع دقیق شوید احتمال دارد شاهد ترشحات لزجی در اطراف این محل باشید که به‌ آسانی از روی پوست تمیز نمی‌ شوند و محل آصلی آنها از داخل مجرای مقعد است. این ترشحات مثل سفیده‌ تخم‌ مرغ هستند که براثر یبوست‌ های مزمن ایجاد می شوند که به خاطر کند شدن تحرکات روده‌ ای در پشت مدفوع جمع شده و بعد از دفع مدفوع از مقعد بیرون می آیند.
  6. دفع ناقص مدفوع: در بخش پایانی راست روده یک مجرا هست که در حد فاصله دو دریچه داخلی و خارجی واقع شده است. با رسیدن مدفوع درون این مجرا شخص حس دفع مدفوع می کند. در وضعیت نرمال مدفوع موجود در این منطقه باید به صورت کامل خارج شود ولی در صورت داشتن بواسیر عضلات دریچه‌ ای امکان تخلیه‌ کامل مجرا را نخواهند داشت و بیمار بعد از دفع مدفوع به خاطر تخلیه ناقص قسمت پایانی راست روده هنوز احساس دفع مدفوع خواهد کرد.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی